Sneak preview

Deze week was het zover: na de laatste ieniemini puntjes op de i gezet te hebben, kon mijn boek naar de drukker. De uitgever heeft het boek daarna kritisch bekeken en uiteindelijk goedgekeurd voor verkoop. Het eerste exemplaar hebben ze me toegestuurd en dat lag vandaag op de deurmat. Man man man, wat een spannend moment om zo'n pakketje open te maken en dan je eerste eigen boek in handen te hebben! Gaaf, maar ook onwerkelijk. En eerlijk gezegd ben ik ook best wel een beetje trots.

Hiernaast kun je een stukje van de cover zien. Uiteraard laat ik je hem nog niet helemaal zien. De afbeelding op de cover en de teksten op de achterkant houd ik nog lekker even geheim. Je moet immers de mensen wel een beetje nieuwsgierig houden... ;-)

Op zaterdag 25 november ga ik na Sinterklaasvoorstelling van 14.00 uur m'n moeder en zus verrassen door ze als Sint mijn boekje cadeau te geven. Twee dagen later (op maandag 27 november) kan iedereen het boek online bestellen in de webshop van boekscout.nl. Zoals ik in een eerder bericht vertelde, is dit een printing-on-demand uitgeverij. Een soort van "u roept, wij draaien": je bestelt het boek, de drukker maakt het boek en de uitgever stuurt het naar je op. Maar het kan ook via het ISBN (Internationaal Standaard Boeknummer) bij iedere erkende boekhandel in Nederland en België besteld worden.

Ik heb dus thuis geen stapel boeken liggen die ik moet proberen aan de man te krijgen. Aan de ene kant is dat natuurlijk een enorm voordeel, aan de andere kant is het ook wel jammer. Ik zie mezelf namelijk al een signeersessie doen in de boekwinkel of op een andere leuke locatie. Maar goed, dat kan natuurlijk nog steeds als de mensen het boekje eerst bestellen en er daarna mee naar de signeersessie komen. En zo zal ik samen met de uitgever nog wel wat leuke promotieacties gaan verzinnen...

Nog ruim 2 weken en dan is het zover: dan is mijn geheim geen geheim meer en kan Nederland massaal mijn boekje gaan bestellen om voor Sinterklaas of Kerst caeau te doen aan iemand! :-)


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Super leuk ! Mag je trots op zijn????????????????
Jenneke, op 11-11-17
Super spannend maar ontzettend gaaf DJ...
Kan niet wachten om het te lezen!
Emine, op 11-11-17
Leuk om te lezen dat je zo nieuwsgierig bent! Nou de rest van Nederland nog...????
Leuk hoor Dick Jan.
Ik ben erg nieuwsgierig!
Deborah, op 12-11-17
Leuk, goed zo! ????
Wat ontzettend gaaf!! Hier mag je echt supertrots op zijn! Ik ga het boek zeker bestellen!
Nancy, op 12-11-17
Dankjewel voor je mooie lieve woorden! Als je een goed geheugen hebt, zul je ook iets leuks lezen wat met Kim te maken heeft... ????
Pffff.... ik wilde vroeger schrijfster worden en heb wel eens een column naar Libelle of Margriet gestuurd. Niks op gehoord... gefeliciteerd kanjer!!????
Froukje, op 12-11-17
Jammer dat ze nooit gereageerd hebben. Vast een gemiste kans van ze...
Ben echt ontzettend benieuwd. Het kan niet anders dan een leuk boek zijn :-)
Agnes, op 12-11-17
Lief, dankjewel! Over 2 weken weet je het! ;-)
Hoi Dick-Jan

Wat spannend voor je zeg dat je boek nu bijna naar buiten komt.
Ik hoop dat je een hele leuke voorstelling hebt die 25ste november.En ik ben benieuwd hoe je naaste familie zal reageren.
Ik kom in iedergeval op zondag 3-12 weer naar je kijken samen met Rik en twee kleinkinderen Yanieck en Isa.
Klazien, op 12-11-17
Bedankt voor je leuke bericht, Klazien. En super dat opa en oma als trouwe fans samen met de kleinkinderen weer komen kijken bij het nieuwe toneelavontuur van Sint!
Mijn tweede poging. Vorige was niet geplaatst.
Heel veel succes en veel plezier bij de eerste voorstelling!
Dat is een dubbele spanning.
Ik hoop je drie december te zien spelen. Ik kom dan weer met Rik en de mijn kleinkinderen.
Klazien, op 12-11-17
Ja, dat is een beetje gek op deze site: je reactie kun je niet direct zien. Ik moet hem in mijn eigen overzichtje eerst op ‘zichtbaar’ zetten en dan is je reactie voor iedereen te zien. Waarschijnlijk is dat ter bescherming voor mij, zodat niet Jan-en-alleman ongevraagd iets kunnen plaatsen...
Gaaafffffff!!!!! Enne.....naast je boek heel veel succes met de Sintvoorstellingen. Ik zou graag komen kijken maar moet zelf " zwartwerken " en als t lukt ook nog bij zoonlief gaan kijken die weer door t land trekt met Karel de Kok.
Monique, op 12-11-17
Leuk Monique, dankjewel! Joh, wij spelen 20 keer... Dus tussen het “zwartwerken” en je zoon in de gaten houden door, heb je vast wel tijd om een keer naar Dordrecht te komen. Krijg je van mij een backstage tour! ;-)
Ik weet het al; IK GEEF HET MIJ ZELF CADEAU!!!!
Wat spannend zal dat zijn, om het dan te openen en te lezen.
Dit is niet mijn favoriete HOBBY, maar dit zal ik zeker uitlezen van a tot z.
Dick Jan veel succes!
Lies, op 12-11-17
Hahaha, ben jij wel lief geweest dan dit jaar? Je weet dat Sint en Piet álles horen en zien hè...? ;-)
Het komt nu echt dichtbij....gaaf hoor. Ben zo benieuwd. We horen vanzelf wanneer je bij DWDD zit !!
Tanja, op 13-11-17
Hahaha, ik weet niet of ik het spreektempo van Matthijs kan bijhouden... ;-)
Ik wil wel een gesigneerd exemplaar????
Jet, op 13-11-17
Gaan we regelen! Ik vermoed dat er wel een signeersessie gaat komen namelijk...

Sneak preview

Signeersessie

De dag van de verrassing

Sneak preview

Hashtag blij

Sint is vol...