Mijn plannetje

Zoals je weet, wil ik graag mijn familie en meeste vrienden verrassen met de uitgave van mijn boekje ("Meester, mag ik uw eyeliner lenen?"). Ze weten namelijk nog van niks! Een klein deel van dat groepje mensen gaat er tijdens één van de voorstellingen van "Sint is ziek" (waarin ik de rol van Sinterklaas speel) achterkomen. Mijn idee is namelijk om op zaterdag 25 november als Sint na afloop van de voorstelling van 14.00 uur dit boekje als cadeautje aan mijn moeder en/of zus te overhandigen. Ik ben HEEL benieuwd hoe ze zullen reageren! Waarschijnlijk schrikken ze (want ze willen nooit tijdens een voorstelling naar voren komen of wat dan ook) of snappen ze het niet direct. Maar ach, we zullen zien. Ik heb er in ieder geval al heel veel voorpret aan beleefd!

Vind je het leuk om ook bij dat moment aanwezig te zijn? Kijk dan op www.hetkleintoneel.nl voor kaarten. Ze kosten € 9,00 per stuk. Als je meedoet aan de spaaractie van de Plus in Dubbeldam kun je voor korting sparen en kosten de kaartjes nog maar € 5,00 per stuk (alleen geldt die actie niet voor alle voorstellingen volgens mij, dus kijk even goed!). Maar natuurlijk mag je ook naar één van de andere 17 voorstellingen van "Sint is ziek" komen kijken... ;-)

Hieronder nog even kort het verhaal van de voorstelling:

SINT IS ZIEK

Sinterklaas komt erachter dat de kinderen in het ziekenhuis hun schoen niet mogen zetten. Daar moet verandering in komen, want ook die kinderen horen een cadeau in hun schoen te krijgen!

Wanneer hij op onderzoek uitgaat, belandt hij zelf in het ziekenhuis, samen met Stefan en Erik. Met z’n drieën hebben ze de grootste lol en halen zelfs kattenkwaad uit. Maar dan gaat het mis: Sinterklaas is ineens weg! De Pieten zijn in paniek en ook de hoofdzuster snapt er niets van… waar is Sinterklaas?

Na ‘Sint is verliefd’ en ‘Sint bij de Politie’, belooft ook deze eigen productie van Het KLEIN Toneel een feestje te worden voor iedereen vanaf 3 jaar.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Hi Dick Jan
Wat super allemaal
We gaan zeker kijken of je erbij kunnen zijn samen .
Geniet van al de voorpret !
Succes ????

Erica en Ivy
Erica en Ivy, op 24-09-17
Dankjewel, dat genieten zit wel goed... En ik zou het maar kopen, want voor (van) Ivy zit er ook iets herkenbaars in...
Nu Dick Jan je maakt het wel spannend allemaal. Ben heel benieuwd
Jessica van Bergeijk, op 25-09-17
Wat een leuk idee om je moeder zo te verrassen! Ik hoop dat het zo gaat verlopen zoals jij het voor ogen hebt.
Ik las nog over die spelfouten, of meer: aan het ontbreken ervan. Verbaast me dit? Nee, absoluut niet ????
Succes en ik lees graag de volgende delen van je blog.
????
Marlies Frazer, op 25-09-17